Plesna izba Maribor

Skok na vsebino // Skok na meni

Plesna izba Maribor - Uvodna stran

Letna produkcija "IZBINE PRIPOVEDKE"

Ponedeljek, 15. junij 2015

Zaključna plesna predstava Plesne izbe Maribor "IZBINE PRIPOVEDKE" je letos sestavljena iz dveh delov - iz dela "za male" in dela "za velike".

  • Predstava "IZBINE PRIPOVEDKE za male" (17.6.2015, 17.00 in 19.00, Lutkovno gledališče Maribor) je namenjena predstavitvi celoletnega plesnega ustvarjanja otroških in mladinskih plesnih skupin, ki se bodo predstavile tudi ob spremljavi bobnov.

V prvem delu se bodo z avtorskimi plesnimi točkami predstavili plesalke in plesalci, ki so na 23. državnem tekmovanju OPUS 1 dobili srebrna in zlata priznanja.

"Kdo je zašil Lukcu srajčico?" pa je plesno-glasbena pravljica, ki vas bo v drugem delu predstave v družbi živalic in gozdnih vil popeljala skozi čarobni gozd in žitno polje, kjer se dogaja marsikaj ...

  • Predstava "IZBINE PRIPOVEDKE za velike" (19.6.2015, 17.00 in 19.00, Lutkovno gledališče Maribor) je namenjena predstavitvi celoletnega plesnega ustvarjanja mladinskih in odraslih plesnih skupin, ki se bodo prav tako predstavile ob živi spremljavi bobnov.

Radovednost nam vzbuja že podnaslov predstave: "MI...ZA 'N' SCENAaaaa" ...

Kaj se bo dogajalo za mizo, katere zgodbe nam bodo plesalci in plesalke pripovedovali? Ker miza ... združuje, razdira, povezuje, ustvarja in prinaša poslastico iz različnih okusov in dišav.

  • Bobnarska predstava "IZBINE GLASNE PRIPOVEDKE" (20.6., 20.30, Vetrinjski dvor) bo prava poslastica za vse tolkalske navdušence. V afriške ritme vas bodo zazibale otroške, mladinske in odrasle bobnarske skupine.

SE VIDIMO!

 

Vstopnice: 3 EUR otroci do 12. leta, 5 EUR odrasli, 2 EUR člani/ce PIM (plesalci/ke in bobnarji/ke), blagajna Lutkovnega gledališča Maribor

Vstopnice za bobnarsko predstavo: 3 EUR, predprodaja Plesna izba Maribor in na dan dogodka Vetrinjski dvor

 

 

 

Plesne e-novice
Prijavite se na e-novice Plesne Izbe Maribor - naše plesne e-novice direktno v Vaš e-poštni nabiranik!
Iskalnik