Plesna izba Maribor

Skok na vsebino // Skok na meni

Plesna izba Maribor - Uvodna stran

Vadba SHAKTI

Četrtek, 27. marec 2014

Od srede, 2.4.2014 ob 20. uri

Vadba SHAKTI

Vadba, ki vzdržuje in aktivira žensko moč in energijo

Vadba SHAKTI

Pričetek: SREDA, 2.4.2014 ob 20.00

Shakti pomeni žensko energijo in moč. Zatorej vadbo Shakti namenjamo aktivaciji ženske energije in moči.
Intenzivne vaje, povezane z jogijskim dihom, se prepletajo v tekoče zaporedje vaj tradicionalne joge, del prakse pa v set elementov sodobnih pilates vaj. Te razvijajo potrebno moč in lahkotnost telesa, telesno kondicijo, izboljšanje koordinacije, stabilizacijo trupa, dinamično krčenje in raztezanje mišic ter fleksibilnost telesa. Poglavitni cilj vadbe je pridobiti moč zgornjega in spodnjega dela trupa, okrepiti abdominalni predel, kar nam omogoča pokončno držo, preprečuje poškodbe med športnimi aktivnostmi in podpira notranje organe. Vadba nas bo okrepila in polepšala od znotraj navzven. Izboljšali bomo tonus telesa in splošnega dobrega počutja.
Fizično intenzivno in dinamično vadbo vedno končamo s sproščanjem kot balzamom za dušo in telo.
Vadba Shakti ni le fizična vadba. Redna vadba vzpodbuja naše osredotočanje ne le na fizični ravni saj spodbuja našo pozornost, prepoznavanje in uresničevanje naših osebnih in navdihujočih potencialov, ki 'še skriti' čakajo na naše odkritje.

Vadba Shakti je primerna za ženske z nekaj fizične kondicije in željo po pravi, notranji moči. Dobrodošli vsi, ki imate kako izkušnjo s skupinskimi vadbami kot so ples, aerobika, joga, pilates. Priporočljiva je tudi kot dodatna vabda za aktivne, rekreativne in nekdanje plesalce.

Ana Benkovič je plesna pedagoginja z 20 letnimi izkušnjami aktivne plesalke. Zadnjih 10 let se ukvarja s poučevanjem jazzovskega plesa in joge. Spoznavanje in delo z odraslimi, vpetimi v sodoben življenjski, delovni in družinski ritem, je prineslo spoznanja o fizičnih potrebah žensk za dobro počutje.

Vabljeni!

Vadba traja uro in pol.
Priporočamo. Udobna in zračna oblačila. Plastenko vode. Joga blazina je na voljo tudi v studiu. Dobro voljo in srčen nasmeh.

Plesne e-novice
Prijavite se na e-novice Plesne Izbe Maribor - naše plesne e-novice direktno v Vaš e-poštni nabiranik!
Iskalnik