Plesna izba Maribor

Skok na vsebino // Skok na meni

Plesna izba Maribor - Uvodna stran

S plesno predstavo PREVODI na 34. srečanju plesalcev v Veliki Gorici

Torek, 28. november 2023
S plesno predstavo PREVODI na 34. srečanju plesalcev v Veliki Gorici S plesno predstavo PREVODI na 34. srečanju plesalcev v Veliki Gorici S plesno predstavo PREVODI na 34. srečanju plesalcev v Veliki Gorici S plesno predstavo PREVODI na 34. srečanju plesalcev v Veliki Gorici S plesno predstavo PREVODI na 34. srečanju plesalcev v Veliki Gorici S plesno predstavo PREVODI na 34. srečanju plesalcev v Veliki Gorici

V Veliki Gorici (Pučko otvoreno učilište) je 26. 11. 2023 potekalo 34. srečanje plesalcev, kjer je nastopilo 17 plesnih ansamblov iz Hrvaške, s svojo plesno predstavo pa so se hrvaškemu občinstvu predstavili tudi gostje iz Slovenije – naše Kulturno društvo Plesna izba Maribor.

Uprizorili smo plesno predstavo Prevodi v koreografiji naše pedagoginje Dalande Diallo, soustvarjanje in ples:
Urška Kramberger, Pika Majcen, Jera Musil, Neža Lampret, Luka Oblak, Vita Pavšič, Špela Pehant, Eva Peklar, Maja Voglar Rodošek.

Srečanja smo se udeležili na predlog Javnega sklada republike Slovenije za kulturne dejavnosti, ki vsako leto izbere slovenskega predstavnika za gostovanje na Hrvaškem. Tokrat smo to bili mi.

Plesalce je spremljala naša pedagoginja Jasmina Križaj.

Plesne e-novice
Prijavite se na e-novice Plesne Izbe Maribor - naše plesne e-novice direktno v Vaš e-poštni nabiranik!
Iskalnik